Vodič za pacijente

Uvod

Dobrodošli na Internet stranice Odjela za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Specijalne bolnice AKSIS. Hvala Vam na povjerenju!

Naš tim koristi načela individualnog, interdisciplinarnog i mutidisciplinarnog pristupa pacijentu kako bi Vam pružili najbolju i adekvatnu terapiju za vaše tegobe.

Molimo Vas držite se unaprijed dogovorenog rasporeda, te na zakazanu terapiju pokušajte doći desetak minuta prije termina kako bi se uz pomoć našeg osoblja adekvatno mogli pripremiti za terapiju.

Svim korisnicima naših usluga na raspolaganju je garderoba s ormarićima i ključem, sanitarni čvorovi i tuš. Ukoliko koristite tuš molimo Vas koristite vlastite papuče ili natikače, a čisti ručnik i gel za tuširanje zatražite na recepciji. Upotreba garderobnih ormarića je na vlastitu odgovornost.

Oprema za boravak na terapiji

Svaki naš pacijent na prvom dolasku dobiti će personalizirane papuče za boravak na fizikalnoj terapiji, a oprema za fizikalnu terapiju podrazumijeva ugodnu odjeću (trenirka ili tajice i kratka majica). Kod pregleda i procjene potrebno je da pacijent bude u donjem rublju.

Dodatne informacije

Ljubazno Vas molimo da nemogućnost dolaska na zakazani termin prijavite na 01/3877488 ili fizikalna@fizikalna.hr najmanje šest sati prije termina.


Za izgubljene i otuđene stvari unutar fizikalne terapije ne odgovaramo.


Naši liječnici i fizioterapeuti definiraju početni plan i program rehabilitacije koji tijekom terapije može biti modificiran ovisno o odgovoru na istu. Broj tretmana ponekad se može razlikovati od inicijalnog plana.


Ukoliko imate pitanja o terapiji, slobodno se obratite našem osoblju koje će vrlo rado odgovoriti na sva Vaša pitanja. Molimo Vas se da se pridržavate svih savjeta naših stručnjaka i da redovno odrađujete i domaće zadatke koje će Vam preporučiti naš tim.

Često postavljana pitanja (FAQ)

  1. Koji su načini plaćanja? Usluge je moguće platiti gotovinom, karticama,virmanskom uplatom, te Internet bankarstvom. Od kreditnih i debitnih kartica moguće je plaćanje Maestro, MasterCard, VISA i Diners karticama, a obročna otplata moguća je do 12 rata putem Diners i MasterCard kartica.
  2. Koliko traje terapija? Trajanje terapije ovisi o početnom planu i programu rehabilitacije, a pacijenti se najčešće zadržavaju od 45 min do 2h ukoliko se radi o postoperativnoj rehabilitaciji.
  3. Koliko tretmana je potrebno za rješavanje mojih tegoba? Svakom tretmanu pristupamo individualno, pa je samim time teško unaprijed definirati broj dolazaka. Prilikom inicijalnog pregleda liječnika i/ili fizioterapeuta definirati ćemo broj i učestalost dolazaka. U većini slučajeva potrebno je 5-10 dolazaka, a ponekad je moguće otkloniti tegobe u samo par dolazaka.
  4. Kako doći do Vas? Kliknite na ovu poveznicu za Google upute.
  5. Gdje mogu parkirati? Našim pacijentima osigurana su parkirna mjesta odmah na ulazu u prostor fizikalne terapije, a mjesta su označena horizontalnom plavom trakom, te natpisom PRIVATE.

ISTAKNUTO

Molimo Vas držite se unaprijed dogovorenog rasporeda, te na zakazanu terapiju pokušajte doći desetak minuta prije termina kako bi se uz pomoć našeg osoblja adekvatno mogli pripremiti za terapiju.

Zašto odabrati nas?


Ponosno Vam predstavljamo neke brojke koje ukazuju na uspješnost našeg pristupa i rada. Javite nam se s punim povjerenjem za evaluaciju Vašeg stanja i procjenu učinka terapije. U proteklih 14 godina u našoj bolnici uspješno je operirano preko 7000 pacijenata. Fizikalnom terapijom izbjegli smo operaciju kod višestruko više pacijenata. U našem timu radi 8 vrhunskih liječnika.

0 +

Zadovoljnih pacijenata

0 +

Godina iskustva

0 +

Članova tima

DOGOVORITE TERMIN

Slobodno nam pošaljite poruku s bilo kojom vrstom upita.


NAZOVITE NAS