Izokinetička dijagnostika

Koristimo najmoderniju kompjuteriziranu dijagnostičku tehnologiju HUMAC NORM kako bismo detektirali nepravilan odnos jakosti pojedinih mišićnih skupina koji u disbalansu dovode do poremećaja lokomotornog sustava. Prenaprezanje ligamenata, oštećenja hrskavice, smanjen opseg pokreta u zglobovima dovode do smetnji u pokretanju zglobova što uvelike narušava kvalitetu života. Računalnim putem dobivamo egzaktne podatke o jakosti određene mišićne skupine te utvrđujemo razinu disbalansa u kinetičkom lancu. Na temelju dobivenih rezultata za svakog pacijenta izrađujemo individualan plan i program rehabilitacije koji za cilj ima uspostavljanje skladnog odnosa mišića kinetičkog lanca, rastrećenje zglobova te povećanje kvalitete života. Multidisciplinirani tim koji čine neurokirurg, fizijatar i fizioterapeut zajedno s pacijentom imaju cilj da svakom pacijentu u najkraćem roku povećaju kvalitetu života na profesionalnom i privatnom planu.

Izokinetičku dijagnostiku primjenjujemo pri bolnim sindromima kukova, koljena, stopala, kralježnice, ramena, lakta i šake, ali i za rehabilitaciju istih.

Na HUMAC NORM izokinetičkom aparatu primjenjujemo i sportsku dijagnostiku, prevencijsko vježbanje i rehabilitaciju nakon ortopedskih operacija.

ISTAKNUTO

Izokinetičku dijagnostiku primjenjujemo pri bolnim sindromima kukova, koljena, stopala, kralježnice, ramena, lakta i šake, ali i za rehabilitaciju istih.

Zašto odabrati nas?


Ponosno Vam predstavljamo neke brojke koje ukazuju na uspješnost našeg pristupa i rada. Javite nam se s punim povjerenjem za evaluaciju Vašeg stanja i procjenu učinka terapije. U proteklih 14 godina u našoj bolnici uspješno je operirano preko 7000 pacijenata. Fizikalnom terapijom izbjegli smo operaciju kod višestruko više pacijenata. U našem timu radi 8 vrhunskih liječnika.

0 +

Zadovoljnih pacijenata

0 +

Godina iskustva

0 +

Članova tima

DOGOVORITE TERMIN

Slobodno nam pošaljite poruku s bilo kojom vrstom upita.


NAZOVITE NAS